Vakantiewerk

Lekker geld verdienen én genieten van je zomer? Of je nu net examen hebt gedaan of nog naar school gaat: bij ons ben je aan het juiste adres voor een leuke vakantiebaan! Ga bijvoorbeeld aan de slag in de horeca, schoonmaak, productie, bouw of techniek. Er zit altijd wel iets voor jou bij!

Ga je deze zomer via ons aan het werk? Dan maak je elke maand kans op een leuk uitje voor jou en 3 vrienden! Gaan jullie straks wakeboarden, een dagje varen of elkaar misschien wel te lijf met een paintball gun? Er is heel wat om uit te kiezen. In de maanden juni, juli en augustus loten we elke maand een winnaar!*

Inschrijven

Schrijf je in voor vakantiewerk door het formulier hieronder in te vullen. Wij nemen daarna contact met je op om even kennis te maken. Zo kunnen we samen een baan voor je vinden die goed bij je past!

*Actievoorwaarden: De actie loopt tot t/m 31 augustus. Eind juni, juli en augustus wordt er een winnaar gekozen d.m.v. loting onder de werkzame vakantiekrachten. Elke winnaar mag een uitje voor 4 personen kiezen uit een lijst met mogelijke activiteiten. 

Kunnen we je helpen?
Waarmee kunnen we je helpen?