@WORK, meer dan uitzenden alleen!

U als werkgever heeft nu of in de toekomst personeel nodig. Onverwacht, voor een korte tijd, misschien structureel maar soms ook weer lang. De huidige dynamische en snelle economie eist snelle aanpassing van de personele bezettingen. Flexibele arbeid is vaak hiervoor de juiste oplossing. Maar ook andere ontwikkelingen vragen om een flexibele personeelscapaciteit. Denk bijvoorbeeld aan de toename van deeltijdwerk, kostenbeheersing en outsourcing van productiewerkzaamheden. Toch is er in de onderneming een ‘vaste’ kern nodig met mogelijk ‘vaste’ werktijden. Daarom bieden wij naast uitzenden en werving en selectie, ook Payroll services aan.

 

Uitzenden

Extra bedrijfsdrukte, vakantieperiode, ziekte verzuim, uitbreiding/groei van uw organisatie, zwangerschapsverlof of een onvoorziene grote order? Allemaal redenen om uitzendkrachten in te zetten. @WORK biedt u de oplossing; flexibel en snel extra personeel.

> Meer informatie over uitzenden

 

Werving en selectie

Het werven en selecteren van medewerkers is een vak apart. Door @WORK hiervoor in te schakelen bespaart u tijd, geld en ergernissen. Wij selecteren uw sollicitanten zorgvuldig door doelgerichte wervingsacties. Alleen de geschikte kandidaten bieden wij aan. Dit bespaart u veel kostbare tijd. Zo kunt u direct gesprekken voeren met sollicitanten die aan uw specifieke eisen voldoen. Vanzelfsprekend kunnen wij u tevens begeleiden en adviseren bij de sollicitatieprocedure.

> Meer informatie over werving en selectie

 

Payrolling

Wilt u ook profiteren van gemak, flexibiliteit, beperkte ricico's en financieel voordeel met betrekking tot uw personeel? Dat is wellicht payroll interessant voor u! @WORK is al jarenlang specialist in payrolling voor tientallen MKB-bedrijven. 

> Meer informatie over payrolling

 

Referenties

@WORK zorgt ervoor dat meer dan 100 opdrachtgevers worden voorzien van flexwerkers op maat. Wij zijn er trots op dat onze opdrachtgevers altijd weer kiezen voor de kennis en expertise van @WORK. 

> Meer over onze referenties

 

Certificering

@WORK is VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid.

Wij leveren onder andere personeel aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Bij deze bedrijven worden werkzaamheden uitgevoerd met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Zoals constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Dan is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan veiligheid en gezondheid en dat laten we zien middels het VCU-certificaat.

> Meer over certificering

 

Downloads

Bent u opdrachtgever van @WORK? Dan zijn deze documenten handig voor u! 

> Naar downloads