MKB uitzendbureau van het jaar 2013

Door de beoordelingen van opdrachtgevers en uitzendkrachten wist @WORK een plek te bemachtigen in de finale. Wij scoorden hoge ogen op het gebied van klant tevredenheid, dienstverlening en service en zijn daardoor als winnaar verkozen en bekroond met de titel MKB uitzendbureau van het jaar.

Wij zijn ontzettend trots dat wij naar huis mochten gaan met deze prestigieuze publieksprijs en vinden dit een erkenning voor ons werk en inzet. Als relatief kleine Friese onderneming hadden wij niet durven dromen om met de titel naar huis te gaan. Onze werkwijze en Friese nuchterheid wordt door onze opdrachtgevers en uitzendkrachten erg gewaardeerd en daar zijn wij bijzonder trots op!

De ontknoping vond plaats in Maarssen waar alle genomineerde uitzendbureaus in spanning af moesten wachten of ze met de fel begeerde prijs naar huis mochten gaan. In de categorie Uitzendbureau van het jaar werd Creyf’s tot winnaar verkozen en in de categorie Flex specialist is StudentenWerk met de bokaal naar huis gegaan.

 

Uitzendbureau van het jaar!

Contact informatie

@WORK Personeelsdiensten Drachten
Kraaiheide 8
9202 PC Drachten
T: 0512-587999
Bekijk in google maps

@WORK Personeelsdiensten Kollum
Eyso de Wendtstraat 9
9291 ES Kollum
T: 0511-820282
Bekijk in google maps

Vacatures
inFriesland, Groningen, Drenthe.
inSumar