Werkwijze

Ben je op zoek naar werk of zoekt u een betrouwbaar uitzendbureau dat personeel voor u kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons zijn flexwerkers geen nummer, wij vinden het belangrijk dat ze een 'gezicht' krijgen. Hiermee bedoelen we dat dat we verder kijken dan alleen een naam, opleiding of werkervaring.

 

Jouw inschrijving bij @WORK

Ben jij op zoek naar werk? Schrijf je dan vrijblijvend in via ons inschrijfformulier

Ik heb me inschreven en nu...?

Zodra wij jouw inschrijving via de site hebben ontvangen neemt een van onze intercedentes contact met je op. Hij of zij bespreekt met jou wat op dat moment de mogelijkheden voor je zijn. Als we een openstaande vacature hebben die wel eens iets voor jou zou kunnen zijn, nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. Bij @WORK vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Zo weten we precies wat je zoekt, wat jouw interesses en ambities zijn en krijgen we een goede indruk wie jij bent. Zo kunnen wij goed inschatten welke baan en bedrijfscultuur het beste bij je past. Vaak gaat het niet alleen om diploma’s maar ook of jouw persoonlijkheid past in het bedrijf.

 

Ondersteuning en begeleiding

Zodra we een baan hebben gevonden die bij je past, stellen wij je voor aan het bedrijf en ondersteunen je bij de sollicitatieprocedure. Als je eenmaal aan de slag bent, blijven we betrokken. Heb je vragen over je rechten en plichten, je salaris, de CAO voor uitzendkrachten of iets anders, wij staan altijd voor je klaar.
Contact informatie

@WORK Personeelsdiensten Drachten
Kraaiheide 8
9202 PC Drachten
T: 0512-587999
Bekijk in google maps

@WORK Personeelsdiensten Kollum
Eyso de Wendtstraat 9
9291 ES Kollum
T: 0511-820282
Bekijk in google maps

Vacatures
inBuitenpost
inEastermar