Uitzenden

Extra bedrijfsdrukte, vakantieperiode, ziekte verzuim, uitbreiding /groei van uw organisatie, zwangerschapsverlof of een onvoorziene grote order? Allemaal redenen om uitzendkrachten in te zetten. @WORK biedt u de oplossing; flexibel en snel extra personeel.

 

Uitzendkrachten uit alle branches

@WORK beschikt over een ruim bestand uitzendkrachten en kan daarom voor alle branches geschikt personeel leveren. Dit kan zowel personeel zijn voor vaste werkzaamheden of voor een tijdelijke klus. Het personeel dat wij leveren aan u hebben wij zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen, waardoor de kans op een goede match zeer groot is! 

 

Korte lijnen en duidelijke afspraken

Typerend voor de benadering van @WORK is de persoonlijke aanpak, die zich vertaalt in een nauwe betrokkenheid bij uw organisatie. De kracht van @WORK ligt in de nuchtere manier van werken en communiceren. Zowel met haar opdrachtgevers als met de uitzendkrachten heeft @WORK korte lijnen en duidelijke afspraken. Iets wat door alle partijen bijzonder wordt gewaardeerd. 

 

Sterk regionaal netwerk

@WORK kiest er bewust voor niet snel te groeien; die verleiding was en is er regelmatig. Wij kiezen voor een kleinschalige en persoonlijke aanpak en het bouwen aan een stevig netwerk van mkb-bedrijven in de regio Drachten-Kollum. Onze ambitie ligt niet in kwantiteit. Wij groeien liever verder in de persoonlijke werkwijze en de kwaliteit die dat met zich meebrengt. Bovendien waarderen onze opdrachtgevers onze kleinschalige lokaal gerichte aanpak. Een bedrijf uit Drachten zit niet te wachten op een kandidaat uit Lemmer.

 

Bent u benieuwd naar onze aanpak?

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij brengen het graag samen met u in kaart! Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. 

> Contact opnemen

 

Contact informatie

@WORK Personeelsdiensten Drachten
Kraaiheide 8
9202 PC Drachten
T: 0512-587999
Bekijk in google maps

@WORK Personeelsdiensten Kollum
Eyso de Wendtstraat 9
9291 ES Kollum
T: 0511-820282
Bekijk in google maps

Vacatures
inFriesland en Groningen