Wie zijn wij

Het personeelsbestand van @WORK Personeelsdiensten is de laatste jaren behoorlijk uitgebreid. Waar eigenaar Rommie Woudstra in 2007 alleen begon, is het Friese uitzendbureau inmiddels uitgegroeid tot een bureau met 13 medewerkers verdeeld over twee vestigingen. 

Onze intercedenten zorgen er dag in dag uit voor dat de juiste match wordt gemaakt tussen de flexwerkers en opdrachtgevers. Hierdoor worden er iedere dag gemiddeld 500 werknemers gedetacheerd voor meer dan 150 opdrachtgevers! 

 

Ons team

Nuchter, energiek, no nonsense, een paar kernwoorden die de kracht van @WORK Personeelsdiensten onderbouwen. Enthousiaste medewerkers die dagelijks met veel enthousiasme klaar staan voor zowel uitzendkracht als opdrachtgever. 

> Naar ons team

 

Werkwijze

Ben je op zoek naar werk of zoekt u een betrouwbaar uitzendbureau dat personeel voor u kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons zijn flexwerkers geen nummer, wij vinden het belangrijk dat ze een 'gezicht' krijgen. Hiermee bedoelen we dat dat we verder kijken dan alleen een naam, opleiding of werkervaring.

> Meer over onze werkwijze

 

Uitzendbureau van het jaar

@WORK Personeelsdiensten BV is uitgeroepen tot MKB uitzendbureau van het jaar 2013. In deze landelijke verkiezing wisten wij uit vijf finalisten in deze categorie de titel in de wacht te slepen.

> Meer lezen over Uitzendbureau van het jaar

 

In de media

Door de beoordelingen van opdrachtgevers en uitzendkrachten wist @WORK een plek te bemachtigen in de finale. Wij scoorden hoge ogen op het gebied van klant tevredenheid, dienstverlening en service en zijn daardoor als winnaar verkozen en bekroond met de titel MKB uitzendbureau van het jaar. 

> In de media

Contact informatie

@WORK Personeelsdiensten Drachten
Kraaiheide 8
9202 PC Drachten
T: 0512-587999
Bekijk in google maps

@WORK Personeelsdiensten Kollum
Eyso de Wendtstraat 9
9291 ES Kollum
T: 0511-820282
Bekijk in google maps

Vacatures
inDrachten
inKollumerzwaag